In het groene hart van Oisterwijk

Onvergetelijke ontmoetingen

Kies één van onze 22 multifunctionele zalen en we helpen u graag bij het organiseren van een succesvol evenement. Wij bieden 15 plenaire zalen, verschillende break-out rooms en comfortabele board rooms tot wel 250 personen. En dat allemaal in de groenste omgeving die Noord Brabrant rijk is.

Onze event manager helpt u graag bij het inventariseren van uw wensen en het succesvol maken van uw evenement. Elk van onze zalen is uniek, afgestemd op diverse behoeften. Voor een geheel overzicht verwijzen we u graag naar ons zalenplan.

U kunt uw auto gratis parkeren op onze ruime, geasfalteerde parkeerplaats. Tevens zijn er oplaadpunten aanwezig voor uw elektrische auto.

Download het zalenplan

Eikenzaal 1 | 91 m²

Ontdek de ruimte van Eikenzaal 1, ideaal voor uw zakelijke bijeenkomst. Deze zaal biedt voldoende ruimte en kan naadloos gecombineerd worden met Eikenzaal 2 voor grotere groepen. Een veelzijdige opstelling voor zakelijke evenementen waarin comfort en flexibiliteit hand in hand gaan.

Boek uw ruimte

Eikenzaal 2 | 76 m²

Verken de mogelijkheden van Eikenzaal 2, een uitstekende keuze voor uw zakelijke bijeenkomst. Deze zaal kan moeiteloos worden gecombineerd met Eikenzaal 1, waardoor een veelzijdige en aanpasbare ruimte ontstaat. Ontdek de synergie tussen Eikenzaal 1 en 2 voor een perfect afgestemde setting die aan al uw zakelijke behoeften voldoet.

Boek uw ruimte

Parelzaal | 92 m²

Stap binnen in de betoverende Parel van Brabant zaal, vernoemd naar de charmante bijnaam van Oisterwijk. Met een oppervlakte van 92 m2 en grote ramen aan één zijde die overvloedig daglicht binnenlaten, biedt deze ruimte de ideale setting voor uw bijeenkomst.

De zijdeuren van de zaal openen direct naar het terras, waardoor het een ideale plek is voor een verfrissende pauze tijdens zonnige dagen. Bovendien grenst de zaal aan de bar, wat een perfecte afsluiting van uw evenement mogelijk maakt met een gezamenlijke borrel.

Boek uw ruimte

Van Tienhovenzaal | 146 m²

Verken de grootste zaal, waar grootsheid samensmelt met de charme van Oisterwijk. Met een royale oppervlakte vormt deze ruimte het ideale decor voor uw recepties en diners. 

Boek uw ruimte

Sparrenzaal | 49 m²

Stap binnen in de Sparrenzaal, een intieme ruimte doordrenkt met warmte en charme. Deze zaal ontleent zich ideaal voor uw private dining.

Boek uw ruimte

Huyberszaal | 107 m²

Ervaar de functionaliteit van de Huyberszaal, perfect voor zakelijke meetings. Met een directe toegang naar buiten kunnen deelnemers genieten van de verkwikkende natuurlijke omgeving tussen de bijeenkomsten door. De Huyberszaal biedt de ideale combinatie van efficiency en een verfrissende ambiance voor uw zakelijke evenement.

Boek uw ruimte

Dennenzaal | 109 m²

Ontdek de ruimte van de Dennenzaal, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten. Met aangrenzend een subzaaltje is deze zaal perfect geschikt voor break-out sessies, waardoor u flexibel en efficiënt kunt werken tijdens uw zakelijke evenement. Een veelzijdige opstelling die aan al uw behoeften voldoet.

Boek uw ruimte

Board rooms | 22 - 33 m²

Ontdek onze Board Rooms, ideaal voor bijeenkomsten van 6 tot 12 personen. Met een ovale tafel wordt een efficiënte werkomgeving gecreëerd, waar elke deelnemer actief betrokken kan zijn. Ervaar de perfecte balans tussen functionaliteit en comfort in onze Board Rooms, ontworpen voor effectieve en productieve vergaderingen.

Boek uw ruimte