Geniet en relax bij de Rosep

Pure weldaad tussen de bossen

Bent u toe aan wat luxe en ontspanning? In De Rosep komt u helemaal tot rust. Het luxe landgoed ligt schitterend tussen de Oisterwijkse bossen en vennen. U geniet bij ons bovendien van onze 3 verschillende sauna’s en ons prachtige zwembad, bubbelbad, rustruimte en de mogelijkheden in onze massagesalon.

Extra genieten

Uw welzijn staat bij ons voorop. U kunt als hotelgast dan ook gratis gebruik maken van de fitnessruimte, het zwembad, de whirlpool, het stoombad, de Bio Sauna, infrarood Sauna en onze vernieuwde Finse Sauna. Kies voor een hotelarrangement en ervaar onze complete wellness.

Openingstijden Wellness Centre

Alle dagen geopend van 07.00 tot 21.00 uur. De Finse sauna, Biosauna, Turksstoombad en Infrarood sauna zijn dagelijks geopend vanaf 17:00 tot 21:00.

Als u gebruik wenst te maken van het zwembad en whirlpool is het dragen van badkleding verplicht.

Massages

Het is mogelijk om bij ons een massage te boeken. Alle massages zijn op aanvraag en zijn op basis van beschikbaarheid van onze masseuse. De kosten voor een massage:

30 minuten      € 52,50
50 minuten      € 87,50
55 minuten      € 97,50 (uitbreiding met kruidenstempels of stenen)\
90 minuten      € 137,50

Bekijk hier alle mogelijkheden

Energiek Genieten: Ontdek Onze Sportfaciliteiten!

Bent u graag sportief bezig? De Rosep heeft een uitgebreide en moderne fitnessruimte. Desgewenst onder professionele begeleiding doet u uw work-out, terwijl u uitkijkt op de mooie omliggende natuur. En na afloop? Voor een verkoelende duik in het zwembad of een heerlijke sportmassage hoeft u maar een paar stappen te zetten. Geniet u meer van een fietstocht of het slaan van een balletje op onze kunstgras tennisbaan?  Huur dan één van onze tweewielers of reserveer de baan.

FAQ

Spa & Wellness

Wat voor spafaciliteiten zijn er aanwezig?

In ons wellness centre vindt u een zwembad, drie verschillenda sauna's, een jacuzzi en bieden we diverse massage behandeligen aan.

Vanaf hoe laat kan ik de spafaciliteiten gebruiken?

Ons wellness centre is dagelijks geopend tussen 07:00 en 21:00. U kunt gebruik maken van onze sauna's vanaf 17:00.

Is badkleding verplicht?

Badkleding is verplicht in het zwembad, jacuzzi en in de gemeenschappelijke ruimtes. In de sauna is een handoek voldoende.

Wanneer kan ik gebruik maken van de fitness faciliteiten?

Onze fitness is dagelijks geopend tussen 07:00 en 21:00. U kunt hiervoor de sleutel opvragen bij de receptie.