Veelgestelde vragen

Benieuwd naar het antwoord op uw vragen? Op deze pagina vindt u een aantal van de veelgestelde vragen.

- Indien u komt dineren in ons restaurant, houdt er rekening mee dat u tot 20:00 kunt reserveren.
- De bar sluit om 23:00.
- Het wellness centre is dagelijks geopend tussen 08:00 en 21:00.

FAQ

Algemene vragen

Is een borg verplicht?

Tijdens check-in vragen we u een borg van € 100,- voor de kamer. Deze reserveren we op uw pinpas of creditcard en geven we - nadat de kamer gecontroleerd is - direct vrij.

Hoe kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Indien u een flexibel tarief hebt geboekt, kunt u de reservering tot 48 uur voor dag van aankomst wijzigen of annuleren. Houd er rekening mee dat uw aankomstdag start op 0.00 uur. Dit kunt u rechtstreeks doen via het reserveringsplatform/ agentschap waarbij u hebt geboekt. Als u geboekt heeft via onze eigen website, kunt u beste een e-mail sturen naar info@rosep.com onder vermelding van uw boekingsnummer.

Als u een niet-restitueerbaar (non-refundable) tarief hebt gereserveerd, wordt de reservering onmiddellijk in rekening gebracht en kan deze dus niet worden gerestitueerd of gewijzigd. U kunt de reservering annuleren, maar niet zonder 100% van het reserveringsbedrag te betalen. 

Hoe laat kan ik inchecken?

Onze standaard check-in tijd is 15:00. Een eerdere check-in is geheel afhankelijk van de beschikbaarheid. Wilt u gegarandeerd vroeg inchecken? Dan adviseren wij om de nacht voor aankomst ook te reserveren (een extra nacht). 

Kan ik parkeren bij het hotel?

Bij Landgoed de Rosep beschikken we over een groot parkeerterrein, inclusief elektrische oplaadpunten. Deze kunt u tegen betaling gebruiken.

Gelden er leeftijdsbeperkingen in het hotel?

Beide gasten moeten 21 jaar of ouder zijn om een hotelkamer te boeken, tenzij u met uw gezin komt. Alcoholische dranken worden alleen gereserveerd aan gasten die 18 jaar of ouder zijn met een geldig legitimatiebewijs.

Zijn huisdieren toegestaan?

Honden tot kniehoogte zijn in beperkte mate toegestaan op ons landgoed. Geef tijdig aan dat u uw hond mee wilt nemen. De kosten hiervoor bedragen € 25,00 per hond per dag. Er geld een maximum van één hond per kamer.

Tot hoe laat kan ik ontbijten?

Doordeweeks serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet tussen 07:00 en 10:00. In het weekend kunt u tussen 08:00 en 10:30 gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Tot hoe laat kan ik uitchecken?

Onze standaard check-out tijd is 11:00. Een latere check-out is geheel afhankelijk van de beschikbaarheid.

Zijn er wandel- en fietsroutes beschikbaar in het hotel?

Deze hebben wij zeker beschikbaar! Vraag tijdens check in naar onze wandel- en fietsroutes.

Wanneer zijn de wellness faciliteiten geopend?

U kunt dagelijks tussen 07:00 en 21:00 gebruik maken van onze wellness faciliteiten zoals het binnenzwembad en de jacuzzi. Houdt er rekening mee dat de sauna's dagelijks tussen 17:00 en 21:00 aanstaan. Het dragen van badkleding is verplicht. Voor meer informatie kunt u terecht op onze wellness pagina.