Kom en organiseer uw feest bij ons!

Tot in de puntjes perfect verzorgd

We trekken alle registers voor u open om uw feest tot een succes te maken. Onze bedienings- en keukenbrigade houdt ervan om uw gasten te verrassen. Wenst u een bijzonder diner? We denken graag met u mee.

Alles is mogelijk bij Landgoed De Rosep: een streekproductenbuffet, een walking dinner, high tea, brunch, tuinfeest of een uitgekiend menu dat zelfs de meest verwende lekkerbekken doet watertanden.

Uw wens eens bespreken? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling.

Van privé diners tot complete trouwerijen - bij De Rosep is alles mogelijk!

Familiebijeenkomsten, het vieren van een jubileum of een groots bedrijsfeest organiseren. Bij Landgoed de Rosep draaien we onze handen er niet voor om. Daarbij zijn de bossen en vennen van Oisterwijk natuurlijk de ideale keuze. Wij staan klaar om van uw evenement een onvergetelijk gebeurtenis te maken!

Feest organiseren

Een feestelijke bijeenkomst op De Rosep is een Bourgondische belevenis. Ons team is professioneel en toegewijd om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken. Of het nu gaat om uw bruiloft, diner, walking diner, receptie, high-tea, brunch, barbecue, feestavond of tuinfeest, bij De Rosep bent u verzekerd van service en luxe in een Brabantse, ontspannen sfeer. Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Onze event manager luistert graag naar uw wensen en maken snel een offerte op maat.

Trouwen bij De Rosep

Een trouwdag moet perfect zijn. Helemaal naar jullie zin en een onvergetelijke gebeurtenis. Ons landgoed is jullie landgoed. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van jullie mooiste dag. En daarom staan we klaar om het bruidspaar zoveel mogelijk uit handen te nemen. Huwelijksvoltrekking, receptie, diner..…  alles is mogelijk.

"Een dikke aanrader voor ieder bedrijfsfeest"

Landgoed de Rosep krijgt van DiVetro een welverdiende 9 voor het faciliteren van het bedrijfsfeest

  • ‘Personeel erg goed en vriendelijk’;
  • ‘Mooie ruime kamers en goed ontbijt’;
  • ‘Kamers enigszins gedateerd’;
  • ‘Directie de Rosep goed meegedacht, door
    • meerdere ruimtes beschikbaar te stellen voor diner, feest, ontbijt en bar‘;
    • serveren van diner aan tafel i.v.m. wensen en allergieën’.

Rob - Divetro - Januari 2024