Smaakvol genieten bij de Rosep

Het is weer mogelijk om te genieten van de gerechten van de brasseriekaart en de A la cartekaart in ons restaurant en op ons terras! Mocht u willen genieten van de gerechten van de A la cartekaart, adviseren wij u hiervoor een tafel te reserveren.

Ook ons Wellness centre is weer geopend en u kunt zich heerlijk laten masseren door onze masseuse! Wij adviseren u om dit vooraf te reserveren.

Onderstaand kunt u de maatregelen bekijken welke wij op dit moment hanteren:

Maatregelen

Eigentijdse klassiekers en eigenwijze streekgerechten. Bij De Rosep geniet u van een topkeuken op een toplocatie. Ons exclusieve restaurant is niet voor niets befaamd tot ver in de omgeving. Onze chefkok en zijn team bereiden voor u met veel liefde en enthousiasme afwisselende en speelse diners. Klassieke gerechten presenteren we u op een verrassende manier en moderne gerechten krijgen bij ons een klassieke twist. Of u nu een menu neemt, of à la carte wilt kiezen: u kunt van ons altijd hoog niveau verwachten.

(H)eerlijke producten

We gebruiken in onze keuken uitsluitend topkwaliteit producten, zoveel mogelijk biologisch en uit de eigen streek. We adviseren u graag over bijpassende wijnen uit onze zeer complete en actuele wijnkelder. Onze gastvrouwen en gastheren verheugen zich om u – keer op keer - een heerlijke culinaire avond te bezorgen. En bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons verwarmd terras.  

De keuken is alle dagen geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. 

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeau voucher. 

A la Carte Kaart Brasseriekaart Wijnkaart