Smaakvol genieten bij de Rosep

Eigentijdse klassiekers en eigenwijze streekgerechten

Bij Landgoed de Rosep geniet u van een topkeuken op een toplocatie. Ons exclusieve restaurant is niet voor niets befaamd tot ver in de omgeving. Onze chefkok en zijn team bereiden voor u met veel liefde en enthousiasme afwisselende en speelse diners. Klassieke gerechten presenteren we u op een verrassende manier en moderne gerechten krijgen bij ons een klassieke twist. Of u nu een menu neemt, of à la carte wilt kiezen: u kunt van ons altijd hoog niveau verwachten.

Openingstijden restaurant
Lunch: 12:00 - 16:00
Diner: 18:00 - 20:30

Openingstijden bar/brasserie
Dagelijks van 12:00 tot 23:00

Menu's

Hieronder vindt u de meest actuele menukaarten voor ons ala carte restaurant en de brasserie.

Rosep restaurant a la carte kaart
Bekijk hier

Bistro Ven kaart (lunch & diner)
Bekijk hier

Zondagmiddag lunch

Het ultieme zondaggevoel? Dat is heerlijk eten met familie en vrienden in de Oisterwijkse bossen. Elke zondagmiddag kunt u genieten van ons lunchmenu. We verwelkomen u graag met verrassende seizoensgerechten.

Wij ontvangen u met een glas Cava en aansluitend serveren wij 3 heerlijke verrassings gerechtjes passend bij het jaargetijde voor slechts € 49,75

Neemt u uw (klein)kinderen mee? Wij serveren desgewenst een aangepast menu tegen een kleinere prijs.

De zondagmiddag Lunch vangt aan tussen 12.00 en 13.00 uur. Reserveren is gewenst.

Stijlvol borrelen

Welkom in De Rosep! Nergens is het zo prettig als in onze lounge bar. Strijk neer in de serre op onze comfortabele banken en geniet van een borrel in stijl. We verrassen u graag met een cocktail of schenken u een goed glas wijn van onze wijnkaart. Bij de knisperende open haard kunt u alleen of met vrienden kiezen uit onze uitgebreide whisky-, grappa- en wijnkaart.

Heeft u trek gekregen? Bourgondisch als wij zijn, serveren we u graag een bijpassend hapje. Maak uw keuze uit de kaart van Bistro Ven en geniet in misschien wel de gezelligste bistro van Brabant!