Smaakvol genieten bij de Rosep

Tijdens deze Lockdown bent u van harte welkom op ons Landgoed. Als hotelgast kunt u bij ons lunch en diner afhalen. U heeft hierbij de keuze uit al onze gerechten van de brasserie- en a la cartekaart. Alle gerechten zijn tevens als roomservice op uw kamer te bestellen. Tevens serveren wij ontbijt voor onze gasten.

Uiteraard heeft de gezondheid van onze gasten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Wij vragen u daarom om anderhalve meter afstand te houden en uw mondkapje te dragen.

Onderstaand kunt u de maatregelen bekijken welke wij op dit moment hanteren:

Maatregelen

 

Eigentijdse klassiekers en eigenwijze streekgerechten. Bij De Rosep geniet u van een topkeuken op een toplocatie. Ons exclusieve restaurant is niet voor niets befaamd tot ver in de omgeving. Onze chefkok en zijn team bereiden voor u met veel liefde en enthousiasme afwisselende en speelse diners. Klassieke gerechten presenteren we u op een verrassende manier en moderne gerechten krijgen bij ons een klassieke twist. Of u nu een menu neemt, of à la carte wilt kiezen: u kunt van ons altijd hoog niveau verwachten.

(H)eerlijke producten

We gebruiken in onze keuken uitsluitend topkwaliteit producten, zoveel mogelijk biologisch en uit de eigen streek. We adviseren u graag over bijpassende wijnen uit onze zeer complete en actuele wijnkelder. Onze gastvrouwen en gastheren verheugen zich om u – keer op keer - een heerlijke culinaire avond te bezorgen. En bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons verwarmd terras.  

De keuken is alle dagen geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. 

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeau voucher. 

A la Carte Kaart Brasseriekaart Wijnkaart