Bezienswaardigheden Oisterwijk

Oisterwijk is een dynamische, groene gemeente in Midden-Brabant en midden in het hart van de Benelux. Oisterwijk heeft een sfeervol en karakterstiek centrum met gezellige kunstgallerijen, cafe’s, restaurants en winkels. Ontdek het zelf!

🌳 Natuur
👨‍👩‍👧‍👦 Voor de hele familie
🛍️ Winkelen
🎨 Musea
🍎 Markten
⛳️ Sport & Plezier
🍴 Restaurants

Oisterwijk Adventures

Op slechts 5 minuten wandelen van De Rosep ligt Landal Klein Oisterwijk. Een uniek park waar, onder de naam Oisterwijk Adventures, dagrecreatie en evenementen een perfecte plek hebben in de mooie Oisterwijkse natuur. Er zijn tal van verrassende activiteiten in te passen in programma’s voor vrijwel iedere groepsgrootte.

Meer informatie

Oisterwijkse bossen en vennen

Ontdek de betoverende Oisterwijkse Bossen en Vennen bij het stadje Oisterwijk in Noord-Brabant. Diverse bossen en kronkelende wandelpaden leiden je langs idyllische vennen, omringd door riet en bos. Hier vind je een rijk ecosysteem met diverse vogelsoorten, spechten en reeën. Het IVN-bezoekerscentrum in Oisterwijk biedt georganiseerde activiteiten, zoals speurtochten en natuurwandelingen. Kortom, een prachtige en rustgevende bestemming voor natuurliefhebbers in het hart van Noord-Brabant.

Met de kids

Natuurlijk worden de kids ook niet vergeten bij ons. Als je bij ons komt is het misschien leuk om onderstaande attracties en speeltuinen een keertje te bezoeken! 

Het boscafe in OisterwijkPiet Plezier in OisterwijkKinderspeelboerderij De Gerrithoeve in OisterwijkDe Reuselhoeve in MoergestelDippieDoe in BestBallorig in TilburgDe Voltage Tilburg en nog veel meer.

Kunst & Cultuur

Oisterwijk verwelkomt je met een overvloed aan kunst en cultuur. Ontdek diverse culturele hoogtepunten die absoluut een bezoek waard zijn, zoals 'De Lind' met zijn monumentale panden, eeuwenoude Lindeboom, Trouwlaantje en exclusieve galerieën. En dat is slechts het begin... Bekijk deze tips!