Activiteiten in de omgeving

Maak uw verblijf nóg leuker

Komt u met uw vrienden of familie naar Landgoed de Rosep? Hoe leuk is het dan om samen een activiteit te doen. In samenwerking met Oisterwijk Adventures (op slechts 5 minuten wandelen vanaf ons landgoed) geven we u graag een aantal tips om uw verblijf nog leuker te maken.

Waar ligt uw interesse?

Bij Oisterwijk Adventures valt er voor een ieder wat te beleven. Van spannende escape rooms tot een ontspannen potje minigolf, de keuze is reuze! Hieronder vindt u een aantal suggesties voor een leuke activiteit.

Escape Room

Bij Oisterwijk Adventures zijn twee uitdagende Escape rooms actief. Door het oplossen van lastige raadsels, puzzels en verborgen aanwijzingen dient de groep binnen 60 minuten te ontsnappen uit de mysterieuze rooms.

Een goede communicatie, samenwerking, vindingrijk, creatief en stressbestendig te werk gaan is daarbij essentieel om de code binnen de tijd te kraken… Lukt het jullie denk je?

Adventure minigolf

Deze 18 holes Adventure Golfbaan past uitstekend in de natuurlijke omgeving. Het parcours biedt uitdagende hindernissen tussen boomstronken, rotsen en water. Schitterend aangelegd met planten en bomen.

Adventure Minigolf is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, van jong (vanaf 6 jaar) tot oud.

Rollerbal

Rollerbal is een gezellig en uitdagend gezelschapsspel.

Het balspel heeft elementen van jeu de boules, midgetgolf en bowlen en is geschikt voor alle leeftijden. Speel op 12 verschillende banen zoveel mogelijk punten bij elkaar.

Gezellig met het bedrijf, vrienden, het gezin of zelfs met de hele familie.

Snooker golf

In en rondom onze safaritent staan 18 kleurrijke tafels opgesteld met uitdagende hindernissen. Het spel wordt gespeeld met een (snooker)keu en een set van vier verschillende kleuren balletjes. Deze kleuren corresponderen met de kleur van de tafels en hebben ieder hun eigen stuiterkracht.

Wie het lukt de hindernissen in zo min mogelijk stoten te passeren is de winnaar!