Vergaderen in stijl

 

In verband met de coronamaatregelen dient ons restaurant om 20:00 uur leeg te zijn. Voor het diner kunt u vanaf 16:30 uur plaatsnemen. Voor een lunch kunt u tussen 12:00 en 13:00 uur plaatsnemen (tot 16:00 uur). Wij vragen bij binnenkomst om uw vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve testuitslag te laten zien (d.m.v. uw QR code).

 

Landgoed De Rosep is de ultieme zakenlocatie. U vergadert in stijl, tussen de Oisterwijkse bossen en vennen. Zo komen u en uw partners aan tafel echt even los van de dagelijkse gang van zaken. En kunt u zich in alle rust richten op het doel van uw meeting. We beschikken over 20 unieke vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien en hebben zelfs een vergadertuin midden in de natuur. Met onze conferentiemanager bespreekt u vooraf uw wensen. Vervolgens zorgen wij voor een naadloze planning van uw evenement. Professioneel en plezierig.

Onze uitdaging

Uw secretaresse of assistent hoeft ter plekke niets te regelen. Wij nemen het werk uit handen door alle praktische zaken perfect te organiseren. Onze professionele staf verzorgt uw meeting graag tot in de puntjes.

Informatie aanvragen