Vergaderen in stijl

Een bijeenkomst of vergadering tijdens deze coronacrisis organiseren? Dat is mogelijk bij Landgoed de Rosep. Wij zorgen dat de vergaderzaal in anderhalve meter opstelling staat. Tevens kunt u gebruik maken van ontbijt, lunch en diner. Wij houden de richtlijnen van het RIVM aan.

Uiteraard heeft de gezondheid van onze gasten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Onderstaand kunt u de maatregelen bekijken welke wij op dit moment hanteren:

 

Maatregelen

Landgoed De Rosep is de ultieme zakenlocatie. U vergadert in stijl, tussen de Oisterwijkse bossen en vennen. Zo komen u en uw partners aan tafel echt even los van de dagelijkse gang van zaken. En kunt u zich in alle rust richten op het doel van uw meeting. We beschikken over 20 unieke vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien en hebben zelfs een vergadertuin midden in de natuur. Met onze conferentiemanager bespreekt u vooraf uw wensen. Vervolgens zorgen wij voor een naadloze planning van uw evenement. Professioneel en plezierig.

Onze uitdaging

Uw secretaresse of assistent hoeft ter plekke niets te regelen. Wij nemen het werk uit handen door alle praktische zaken perfect te organiseren. Onze professionele staf verzorgt uw meeting graag tot in de puntjes.

Informatie aanvragen