Kom lunchen met Pasen bij De Rosep

Pasen op een unieke manier vieren?

Heeft u nog geen plannen voor Pasen? Kom lunchen op Landgoed de Rosep! Op zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april serveren wij een culinair driegangen lunch voor het gehele gezin en kunnen de kinderen paaseieren zoeken op het landgoed. Wordt het gouden ei gevonden, dan wordt er een prijs gewonnen voor het gehele gezin!

Reserveer uw tafel vandaag nog voor € 49,75 per persoon (€ 27,50 voor kinderen tot 12 jaar). Wees er snel bij want vol is vol!

Reserveer uw tafel

N.B. Tijdens het Paasweekend van 30 maart tot en met 1 april serveren wij uitsluitend een samengesteld diner (van 3 tot 6 gangen) en lunch. A la carte is helaas niet mogelijk.

Bekijk de menukaart tijdens Pasen

Een heerlijke Paaslunch midden in het groen

Verwen uzelf en uw dierbaren deze Pasen met een onvergetelijke ervaring op ons prachtige landgoed. Bij aankomst verwelkomen we u met een sprankelend glaasje bubbels, waarna we u meenemen op een culinaire reis met een heerlijke driegangenlunch, speciaal samengesteld met oog voor zowel de volwassenen als de kleine genieters.

Vindt u het gouden ei?

Dagelijks organiseren wij tijdens het Paasweekend na de driegangen lunch een zoektocht. Een traditie tijdens Pasen is natuurlijk het zoeken naar Paaseieren. Landgoed de Rosep maakt het éxtra spannend en heeft op het landgoed een gouden Paasei verstopt. Het gezin dat het gouden ei vindt, wint een leuke prijs. En geloof ons, dit wilt u zeker winnen! Doet u ook mee?

Blijft u liever slapen?

Het is ook mogelijk om tijdens Pasen te blijven slapen op ons landgoed. Hiervoor hebben wij een speciaal Paasarrangement samengesteld inclusief diner. Zo weet u zeker dat u Pasen op de juiste manier viert!

Bekijk het Paasarrangement