Weekend arrangement

Het allerbeste van Oisterwijk krijgt u met dit arrangement. We verwennen u met twee heerlijke culinaire avonden. Op de eerste avond verwelkomen wij u met een culinair 3-gangen diner. Onze chefkok verrast u met gedurfde combinaties en klassieke gerechten met een twist. Hij werkt veel met biologische (streek)producten. 
En dan de tweede avond kunt u genieten van 5 tongstrelende gerechten die altijd passen bij het seizoen. De professionele bedieningsbrigade adviseert u graag over de wijnen. 
Nog meer genieten? De Rosep heeft een eigen uitgebreid wellness centre, een zwembad, tennisbaan en fitnessruimte. Het is altijd mogelijk om bij ons fietsen te huren om de mooie omgeving verder te verkennen. 

NB onze arrangementen zijn ook voor één persoon te boeken. Neem in dit geval telefonisch contact met ons op en we helpen u graag. U kunt ons bereiken op 013 - 523 21 00.

Het Weekend arrangement is inclusief:

  • 1 x driegangendiner op de eerste avond
  • 1 x vijfgangendiner op de tweede avond
  • 2 x overnachting in een kamer naar keuze
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet 
  • Vrij gebruik van de spafaciliteiten in het wellness centre
  • Onze deluxe kamers en suites zijn inclusief badjas en slippers

* Onze vanafprijs is gebaseeerd op een verblijf in een comfort kamer. Verblijven in een luxere kamer worden tegen meerprijs aangeboden.

Vanaf € 225,00 per persoon *
Culinair drie- en vijfgangendiner
Gratis toegang tot ons wellness centre
Ontdek de mooiste Brabantse natuur
Fietshuur optioneel