Kom tot rust in de parel van Noord Brabant

Welkom in de groene oase van rust en natuurschoon

Landgoed de Rosep

Verscholen in de bossen van mondaine Oisterwijk vindt u Landgoed de Rosep. Wordt wakker met vogelgezang in een sprookjesachtige omgeving waar aan luxe geen gebrek is. Op deze adembenemende locatie is aan alles gedacht; een uitgebreide wellness, restaurant met de allermooiste wijnen en ook de zakelijke gast wordt niet vergeten. Landgoed de Rosep is juist dát antwoord op het ontspannen aan de dagelijkse sleur. Bent u op zoek naar een unieke hotel in Oisterwijk? Wees welkom op ons speciale plekje!

Bekijk kamers Bekijk wellness

Direct boeken

Daarom boekt u bij ons direct

  • Altijd de beste prijs
  • Gratis upgrade (op basis van beschikbaarheid)
  • Direct contact met het hotel
Boek nu
Landgoed de Rosep

Kamers & Suites

Voortreffelijk ontwaken in een aangename omgeving

Faciliteiten

Ontdek de mogelijkheden tijdens uw verblijf

Genieten, Ontspannen en Ontdekken. Bij Landgoed de Rosep wordt u altijd in de watten gelegd. Maak kennis met onze mogelijkheden op ons fijne landgoed.

Pure weldaad tussen de bossen

In De Rosep komt u helemaal tot rust. U geniet bij ons van onze 3 verschillende sauna’s en ons prachtige zwembad, bubbelbad, rustruimte en de mogelijkheden in onze massagesalon.

Bekijk onze spafaciliteiten

Pure weldaad tussen de bossen

Smaakvol genieten bij de Rosep

Eigentijdse klassiekers en eigenwijze streekgerechten. Bij De Rosep geniet u van een topkeuken op een toplocatie. Ons exclusieve restaurant is niet voor niets befaamd tot ver in de omgeving.

Bekijk restaurant

Smaakvol genieten bij de Rosep

Vergaderzalen

Landgoed De Rosep is de ultieme zakenlocatie. U vergadert in stijl, tussen de Oisterwijkse bossen en vennen. Zo komen u en uw partners aan tafel echt even los van de dagelijkse gang van zaken. En kunt u zich in alle rust richten op het doel van uw meeting.

Bekijk vergaderzalen

Arrangementen

Kom een weekend genieten op ons landgoed