Sportmassage

De spieren, pezen en aanhechtingen worden intensief gemasseerd met diverse technieken. Deze kunnen we gebruiken om uw lichaam te ontspannen of te zorgen dat uw lichaam warm en soepel is voor het sporten en leveren van een prestatie. M.b.v mechanische prikkels zorgen we voor een betere doorbloeding van uw huid en spieren, een verbetering van uw spierspanning (zowel meer als minder spanning) en bijvoorbeeld pijnbestrijding en totale spierontspanning of -stimulering.
Sportmassage helpt uw lichaam om zich voor te bereiden op een komende inspanning door voor het sporten te masseren, maar ook voor een beter herstel na het sporten.
Door na het sporten even de belaste spieren te masseren, zijn uw spieren sneller in staat een volgende inspanning aan te kunnen. Door een betere doorbloeding worden afvalstoffen beter afgevoerd, waardoor uw spieren sneller kunnen rusten. Bij de massage wordt gebruik gemaakt van een heerlijke olie. Deze maakt de huid weer soepel en elastisch, biedt extra bescherming en laat geen vettige laag achter.

Sportmassage