Subject: Pasen en 25 jarig jubileum

Landgoed De Rosep

NIEUWSBRIEF

Pasen | Restaurant | Wellness | maart 2012

PASEN OP LANDGOED DE ROSEP

Kom tijdens de paasdagen naar Landgoed De Rosep. Trakteer je geliefde, vrienden of jezelf op een heerlijke lunch, diner of verblijf op het Landgoed. Geniet van de lente, de luxe, de relaxte sfeer, de gastvrijheid en natuurlijk de prachtige omgeving. Schitterend gelegen tussen de Oisterwijkse bossen en vennen kunt u in alle rust genieten van al het moois en heerlijks wat wij te bieden hebben.

Graag ontvangen wij u als gewaardeerde gast tijdens de paasdagen. Onze medewerkers doen er alles aan om uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken.


We hebben iets te vieren!

Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum presenteren wij u het extra scherp geprijsde Jubileum Menu voor maar € 39,50 per persoon.

Ontvangst met een glas Prosecco en amuse
***
Duo taartje van groene aspergemousse met huisgerookte zalm en een crème van molaga kaviaar met een carpaccio van runderlende en een cannelonie van gandaham
***
Scholfilet met een tapenade van gedroogde tomaat, mozzarella kaas en een saus van Bisque d’Homard
***
Rosé gebakken kalfslende met een bitterbal van asperges en een saus van truffel
***
Taartje van pistache en advocaat met een saus van witte chocolade
***
Koffie met friandises

Dit menu is geldig van 12 maart tot 1 juni 2012 en alleen geldig in het À La Carte Restaurant. Reserveren gewenst


WELLNESS ARRANGEMENT

Even écht weg. Een time out van alles en iedereen en aandacht voor jezelf. Dat is toch verrukkelijk, zo nu en dan? Gewoon doen! Bijvoorbeeld met een van onze arrangementen. Wij bieden u diverse belevenissen. De hele dag leggen wij u in de watten. Een lichaamsmassage, 2 gangen lunch en een gezichtsbehandeling naar keuze. Aansluitend voor de dames een make-up advies voor 's avonds en voor de heren een rugpakking. Tussendoor kunt u lekker relaxen in een van onze sauna's. In de avond een een glas Prosecco met aansluitend een romantisch culinair 4-gangen diner met biijpassende wijnen. U overnacht in een luxe hotelkamer met uitgebreid ontbijt. Bij vertrek hebben we nog een leuke attentie voor u. Voor meer info »»


Landgoed De Rosep
Oirschotsebaan 15
5062 TE Oisterwijk

T: 31 (0)13 - 523 21 00
F: 31 (0)13 - 523 21 99
info@rosep.com
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief
Maison Hotel Bos & Ven